KGS. LYNGBY


1 planshus med fuld kælder. Flot beliggende midt i ældre kvarter. Et godt eksempel på hvordan man kan bygge et bjælkehus midt i byen. Bemærk, at huset er beklædt med planker i stedet for bjælker.Vi så "Ebeltofthuset" på en tur til Helsinge.

Måden at udnytte skråningen på, sammenholdt med husets egen stilart, gjorde os så interesserede, at vi kontaktede ejeren. Vi fik de bedste anbefalinger af AmerLog fra ejeren.

Efterfølgende besøg ved åbent hus arrangementer og andre fremvisninger afgjorde sagen. Vi tilsidesatte vores andet byggeprojekt, der allerede var byggesagsbehandlet og startede op med AmerLog. Tegning af huset gik hurtigt og det var meget konstruktivt. Kontrakten blev underskrevet og prisen holdt.

Vi glæder os over stilen, hver gang vi kommer hjem til huset, og når vi er i haven oplever vi, at folk, der kommer forbi, kommenterer vores hus positivt.

Vi har fået en optimal udnyttelse af vores grund ved at bygge ind i skråningen, og huset falder så godt ind i området, at det ser ud som om det har ligget der altid.

....Søs & Martin
HUSETS DATA:  
Opført: 2005
Antal etager: 1
Kælder: 116 m²
Grundplan: 118 m²
Tag-etage: Nej
Garage: Nej
Træart: Douglas profilplanker
Projekt: Medbyg
Byggetid: ca. 5 mdr.
Beliggenhed: Byzone
Amerlog Aps
Langgade 52, Feldborg
DK-7540 Haderup
Tel. +45 9745 4044
Fax +45 9745 4480
E-mail: info@amerlog.dk

Kontaktpersoner