Unikt fritidshus beliggende i skoven i Frederiksværk" />

Unikt fritidshus beliggende i skoven i Frederiksværk

1 plans fritidshus i bjælker. Flot beliggende i skoven med græstørv på taget.

Da vi i 2002 skulle flytte til udlandet blev vi enige om, at vi ville investere i et sommerhus, som skulle være vores anker til Danmark.

I vores jagt på et dejligt hus havde vi flere gange stødt på AmerLog huse og også besøgt enkelte. Vi var meget imponeret over stilen og udtrykket i disse huse.

Da vi så, at en grund var til salg i Asserbo Plantage, var vi klar til selv at bygge. I midten af februar fik vi byggetilladelse og i juli kunne vi rykke ind i vores nye hus.

Hele byggeprocessen forløb upåklageligt og vi var inddraget tilstrækkeligt, men følte ikke, at vi var nødt til at overvåge processen på tæt hold. Vi er glade for huset og vi sidder tilbage med fornemmelsen af, at vi fik noget for pengene og vi syntes, at det er skønt, at vi selv har været med til at præge huset fra det første spadestik.

Alt i alt en god oplevelse og et dejligt forløb.

....Familien Stausholm

Frederiksværk - 1
Frederiksværk - 2
Frederiksværk - 3
Frederiksværk - 4
Frederiksværk - 5
Frederiksværk - 6
Frederiksværk - 7
Frederiksværk - 8

Bestil katalog

Du kan følge linket nedenunder og se vores katalog digitalt på nettet. Det bemærkes, at der er flere huse på hjemmesiden end i kataloget. Såfremt du ønsker et fysisk katalog tilsendt med posten i stedet, må du kontakte os.

Bestil katalog her
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev