Frederiksværk

1 plans fritidshus i bjælker. Flot beliggende i skoven med græstørv på taget.

Da vi i 2002 skulle flytte til udlandet blev vi enige om, at vi ville investere i et sommerhus, som skulle være vores anker til Danmark.

I vores jagt på et dejligt hus havde vi flere gange stødt på AmerLog huse og også besøgt enkelte. Vi var meget imponeret over stilen og udtrykket i disse huse.

Da vi så, at en grund var til salg i Asserbo Plantage, var vi klar til selv at bygge. I midten af februar fik vi byggetilladelse og i juli kunne vi rykke ind i vores nye hus.

Hele byggeprocessen forløb upåklageligt og vi var inddraget tilstrækkeligt, men følte ikke, at vi var nødt til at overvåge processen på tæt hold. Vi er glade for huset og vi sidder tilbage med fornemmelsen af, at vi fik noget for pengene og vi syntes, at det er skønt, at vi selv har været med til at præge huset fra det første spadestik.

Alt i alt en god oplevelse og et dejligt forløb.

....Familien Stausholm

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Husets data
Husets Data: Frederiksværk
Grundplan: 137
Projekt: Medbyg
Træ Facade: Bjælker
Beliggenhed: Sommerhus
Byggetid: Ca. 7 mdr.

Plantegning

Kontakt
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev