Bæredygtighed

Bæredygtigt byggeri i træ

Vi er vilde med træ og tømmer. Vi elsker naturen og vi respekterer den. Vi arbejder med den i stedet for imod den.

Ud af moder jord vokser træerne. De giver skygge, de laver ilten til os ved at omdanne Co2 og når de bliver gamle nok, kan vi bruge dem til at bygge huse af – helt naturligt. De har vi mennesker gjort siden tidernes morgen.

Anvendelse af træ som byggemateriale kræver betydeligt mindre energi end f.eks beton, stål og plastic og er derfor bedre for klimaet og arbejdsmiljøet. Træ kan genbruges eller recirkuleres efter endt anvendelse i et byggeri. 

Hver m3 træ, som anvendes i byggeriet, sparer klimabelastningen for ca. 2 tons Co2. Et hus af træ har således kun omkring den halve belastning af vores klima og miljø som et traditionelt hus af sten og beton.

De træer, som vi låner af naturen, bliver naturligvis erstattet af nye og således er ringen er sluttet.

Også i Danmark er der stigende fokus på at der skal meget mere træ ind i vores byggeri. Se f.eks. her: https://www.traeinfo.dk/trae-er-noeglen-til-baeredygtigt-byggeri/

Bestil katalog

Du kan følge linket nedenunder og se vores katalog digitalt på nettet. Det bemærkes, at der er flere huse på hjemmesiden end i kataloget. Såfremt du ønsker et fysisk katalog tilsendt med posten i stedet, må du kontakte os.

Bestil katalog her

Ring og få en uforpligtende snak