Bæredygtighed

Bæredygtigt byggeri i træ

Vi er vilde med træ og tømmer. Vi elsker naturen og vi respekterer den. Vi arbejder med den i stedet for imod den.

Ud af moder jord vokser træerne. De giver skygge, de laver ilten til os ved at omdanne Co2 og når de bliver gamle nok, kan vi bruge dem til at bygge huse af – helt naturligt. De har vi mennesker gjort siden tidernes morgen.

Anvendelse af træ som byggemateriale kræver betydeligt mindre energi end f.eks beton, stål og plastic og er derfor bedre for klimaet og arbejdsmiljøet. Træ kan genbruges eller recirkuleres efter endt anvendelse i et byggeri. 

Hver m3 træ, som anvendes i byggeriet, sparer klimabelastningen for ca. 2 tons Co2. Et hus af træ har således kun omkring den halve belastning af vores klima og miljø som et traditionelt hus af sten og beton.

De træer, som vi låner af naturen, bliver naturligvis erstatte af nye og således er ringen er sluttet.

Også i Danmark er der stigende fokus på at der skal meget mere træ ind i vores byggeri. Se f.eks. her: https://www.traeinfo.dk/trae-er-noeglen-til-baeredygtigt-byggeri/

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Kontakt
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev