Arkitektur

Arkitektur fra Amerlog

De fleste af de bjælkehuse som vi har opført her i Danmark har i form og indretning hentet en del inspiration i amerikansk byggestil.
 
AmerLog bjælkehuset gør op med typehus-tankegangen således, at hvert enkelt bjælkehus er individuelt udviklet og tilpasset til kundernes ønsker og behov efter princippet ” intet er umuligt – alt kan lade sig gøre”.
 
Vi sætter en ære i, at være i dialog med kommende husejere på et meget tidligt tidspunkt i forløbet. Vi tager gerne med ud og ser på grunden sammen med bygherre. Først herefter kan vi udvikle det projektforslag, som gerne skal ende ud i et projekt, som passer såvel til den enkelte grund og de ønsker kunderne måtte have til indretning m.v.
 
For os er det således vigtigt, at det enkelte hus udvikles i meget tæt samarbejde og i løbende dialog med vore kunder. Dialog skaber nytænkning og nytænkning skaber synergi.
 
Vi har vores egen og kompetente tegnestue som sammen med vor salgsafdeling står klar til at servicere kommende bjælkehusejere. 
 
Kontakt os om en snak dit kommende træ - eller bjælkehus. 

Bestil katalog

Du kan følge linket nedenunder og se vores katalog digitalt på nettet. Det bemærkes, at der er flere huse på hjemmesiden end i kataloget. Såfremt du ønsker et fysisk katalog tilsendt med posten i stedet, må du kontakte os.

Bestil katalog her

Ring og få en uforpligtende snak