Arkitektur

Arkitektur fra Amerlog

De fleste af de bjælkehuse som vi har opført her i Danmark har i form og indretning hentet en del inspiration i amerikansk byggestil.
 
AmerLog bjælkehuset gør op med typehus-tankegangen således, at hvert enkelt bjælkehus er individuelt udviklet og tilpasset til kundernes ønsker og behov efter princippet ” intet er umuligt – alt kan lade sig gøre”.
 
Vi sætter en ære i, at være i dialog med kommende husejere på et meget tidligt tidspunkt i forløbet. Vi tager gerne med ud og ser på grunden sammen med bygherre. Først herefter kan vi udvikle det projektforslag, som gerne skal ende ud i et projekt, som passer såvel til den enkelte grund og de ønsker kunderne måtte have til indretning m.v.
 
For os er det således vigtigt, at det enkelte hus udvikles i meget tæt samarbejde og i løbende dialog med vore kunder. Dialog skaber nytænkning og nytænkning skaber synergi.
 
Vi har vores egen og kompetente tegnestue som sammen med vor salgsafdeling står klar til at servicere kommende bjælkehusejere. 
 
Kontakt os om en snak dit kommende træ - eller bjælkehus. 

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Kontakt
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev