Vejle

1½-plans bjælkehus beliggende smukt ved Vejle Ådal. Udført i Cedertræ.

“Da vi skulle til at bygge her i ådalen, var vi enige om, at ejendommens beliggenhed krævede et helt specielt og spændende hus. Vi var nogle af de første, som byggede et rigtigt amerikansk bjælkehus her i landet.

Vi har ikke fortrudt det, og vi glæder os hver eneste dag over huset og omgivelserne uanset årstiden. Huset vender sådan, at vi har en pragtfuld udsigt over hele ådalen og vi tilbringer mange timer på vores amerikanske “porch”

Indvendig har vi valgt meget rustikke materialer. F.eks. er vort køkken muret op i gamle, genbrugte håndstrøgne munkesten. Det ser godt ud.

Som varmekilde bruger vi oliefyr og solvarme. Dette sammen med selve husets konstruktion er med til at give lave omkostninger til varme.”

........ Familien Lynge Madsen

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Husets data
Husets Data: Vejle
Grundplan: 114
1. sal: 76
I alt 190
Projekt: Totalbyg
Træ Facade: Bjælker
Beliggenhed: Landzone
Byggetid: Ca. 6 mdr.
Kontakt
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev