Ebeltoft 1

1-plans bjælkehus med kælder og loftrum. Godt disponeret hus som passer perfekt til skrånende grund.

“Efter at vi havde fundet en passende skrånende naturgrund, begyndte vi det store indretnings- og godkendelsesarbejde, hvor samarbejdet med AmerLog forløb godt. AmerLog var utrolig udholdende, og ihærdige i en lang og sej kamp med myndighederne.

Under selve byggeriet har vi været meget til-fredse med det dygtige team af tømrer, der ud fra vore vurderinger, har udført arbejde af høj håndværksmæssig kvalitet. Efter færdiggørelsen er alle vore forventninger til fulde blevet indfriet.
Et naturligt hus, der passer fint ind i omgivelserne. Naturen og lyset er med inde i huset. Et utroligt godt indeklima, hvor der heller ikke er for varmt om sommeren - trods de store vinduespartier. Alt i alt, et lyst og velfungerende hus, hvor der er harmoni og funktionalitet.”
........ Laila & Peter

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Husets data
Husets Data: Ebeltoft
Kælder: 88
Grundplan: 135
1. sal: 22
I alt 245
Projekt: Totalbyg
Træ Facade: Bjælker/Beton
Beliggenhed: Sommerhus
Byggetid: Ca. 8 mdr.

Plantegning

Kontakt
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev