Østbirk

1 plans bjælkehus i douglas gran. Spændende hus med græs på taget og flot finsk masseovn.

På kanten af en stor sø ved en nedlagt grusgrav lå en gammel faldefærdig ejendom, som vi købte på grund af den pragtfulde beliggenhed. Vi har hele tiden haft et træhus - eller bjælkehus i tankerne og brugte lang tid på at undersøge mulighederne.
Vi kom i dialog med AmerLog, som hurtigt kunne omsætte vore utraditionelle ideer og tanker til et konkret projekt, som vi kunne vurdere på.
Alle vore ønsker til indretning og materialevalg samt indbygning af den masseovn, som huset i princippet skulle bygges omkring, blev opfyldt.
2 år efter, at vi er flyttet ind i huset, må vi sige, at vi er begejstrede. Vi har fået et helt igennem fantastiskt hus med masser af lys, udsigt til naturen og som er særdeles billigt at varme op (vi bruger 15 m3 træ på en fyringssæson).

En stor tak til AmerLog.

.... Familien Larsen

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Husets data
Husets Data: Østbirk
Grundplan: 169
Projekt: Selvbyg
Træ Facade: Bjælker
Beliggenhed: Landzone
Byggetid: Ca. 8 mdr.

Plantegning

Kontakt
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev