Kongens Lyngby

1 planshus med fuld kælder. Flot beliggende midt i ældre kvarter. Et godt eksempel på hvordan man kan bygge et bjælkehus midt i byen. Bemærk, at huset er beklædt med planker i stedet for bjælker.

Vi så "Ebeltofthuset" på en tur til Helsinge.

Måden at udnytte skråningen på, sammenholdt med husets egen stilart, gjorde os så interesserede, at vi kontaktede ejeren. Vi fik de bedste anbefalinger af AmerLog fra ejeren.

Efterfølgende besøg ved åbent hus arrangementer og andre fremvisninger afgjorde sagen. Vi tilsidesatte vores andet byggeprojekt, der allerede var byggesagsbehandlet og startede op med AmerLog. Tegning af huset gik hurtigt og det var meget konstruktivt. Kontrakten blev underskrevet og prisen holdt.

Vi glæder os over stilen, hver gang vi kommer hjem til huset, og når vi er i haven oplever vi, at folk, der kommer forbi, kommenterer vores hus positivt.

Vi har fået en optimal udnyttelse af vores grund ved at bygge ind i skråningen, og huset falder så godt ind i området, at det ser ud som om det har ligget der altid.

....Søs & Martin

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Husets data
Husets Data: Kgs. Lyngby
Kælder: 116
Grundplan: 118
I alt 234
Projekt: Medbyg
Træ Facade: Profilplanker/Beton
Beliggenhed: Byzone
Byggetid: Ca. 5 mdr.

Plantegning

Kontakt
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev