Smidstrup

1 planshus med fantastisk beliggenhed direkte til stranden. Sorte bjælker med hvide vinduer - det er flot.

Efter at have boet i Californien i 10 år, ønskede jeg at få et sommerhus, der mindede mig lidt om at bo i USA og som jeg kunne benytte hele året.

Jeg undersøgte markedet og fandt efter mit skøn, det rigtige og bedste bjælkehus hos AmerLog.

Da det ikke var muligt at få tilladelse til at bygge mere end 155 m2 på grund af husets tætte beliggenhed til stranden, valgte jeg at anlægge en tør kælder på 18 m2, som kunne udnyttes til diverse formål. Oliefyret blev installeret i garagen, som er bygget sammen med carporten. Alle gulve er belagt med spanske klinker i beige nuancer, som er meget praktiske. Der er gulvvarme i alle rum, og der er installeret IHC-anlæg , som kan fjernstyres via pc.

Hele byggeperioden er forløbet uden problemer og til tiden, så jeg har været fuldt tilfreds med AmerLog som samarbejdspartner.

....Cheves

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Husets data
Husets Data: Smidstrup
Kælder: 18
Grundplan: 155
I alt 173
Projekt: Medbyg
Træ Facade: Bjælker
Beliggenhed: Sommerhus
Byggetid: Ca. 8 mdr.

Plantegning

Kontakt
Steen J. Mortensen
Salg
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev