Bjælkehus beliggende i byen i Kongens Lyngby

1 planshus med fuld kælder. Flot beliggende midt i ældre kvarter. Et godt eksempel på hvordan man kan bygge et bjælkehus midt i byen. Bemærk, at huset er beklædt med planker i stedet for bjælker.

Vi så "Ebeltofthuset" på en tur til Helsinge.

Måden at udnytte skråningen på, sammenholdt med husets egen stilart, gjorde os så interesserede, at vi kontaktede ejeren. Vi fik de bedste anbefalinger af AmerLog fra ejeren.

Efterfølgende besøg ved åbent hus arrangementer og andre fremvisninger afgjorde sagen. Vi tilsidesatte vores andet byggeprojekt, der allerede var byggesagsbehandlet og startede op med AmerLog. Tegning af huset gik hurtigt og det var meget konstruktivt. Kontrakten blev underskrevet og prisen holdt.

Vi glæder os over stilen, hver gang vi kommer hjem til huset, og når vi er i haven oplever vi, at folk, der kommer forbi, kommenterer vores hus positivt.

Vi har fået en optimal udnyttelse af vores grund ved at bygge ind i skråningen, og huset falder så godt ind i området, at det ser ud som om det har ligget der altid.

....Søs & Martin

Kgs. Lyngby Slide - 1
Kgs. Lyngby Slide - 2
Kgs. Lyngby Slide - 3
Kgs. Lyngby Slide - 4
Kgs. Lyngby Slide - 5

Bestil katalog

Du kan følge linket nedenunder og se vores katalog digitalt på nettet. Det bemærkes, at der er flere huse på hjemmesiden end i kataloget. Såfremt du ønsker et fysisk katalog tilsendt med posten i stedet, må du kontakte os.

Bestil katalog her
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev