1½-plans træhus udført som erhvervsbyggeri i Gødstrup

Træhuset er delvist udført i bjælker. Bygningen rummer showroom og kontorlokaler m.v.

“Det er noget af en drøm, der nu er gået i opfyldelse. Vi har fart på i firmaet og vore lokaler inde i byen var blevet alt for små. Samtidig havde vi som følge af virksomhedens vækst et udtalt behov for repræsentative udstillingslokaler, hvor vi overfor vore forhandlere og øvrige forretningsforbindelser, kunne vise vore produkter frem.

Vore hvidevarer er af høj kvalitet, både teknisk og funktionelt og produkterne udsender også klare signaler herom i designet. Disse elementer ville vi naturligvis gerne kunne genfinde i vort fremtidige firmadomicil.

Vi fandt ud af, at vi ikke har noget behov for at være placeret lige midt i byen, men naturligvis gerne tæt ved, ikke mindst af hensyn til medarbejderne. Da ejendommen her ved søen blev sat til salg var både ledelse og medarbejdere derfor enige i, at her var det helt rigtige.

På ejendommen lå 2 bygninger, som igennem mange år havde været anvendt til restaurationsformål. Vi overvejede længe, om vi skulle renovere de gamle bygninger eller om vi skulle bygge nyt. Nærmest ved en tilfældighed faldt vi over AmerLog’s huse, og så var der for os ingen tvivl længere. Vi fik præcis hvad vi søgte. Et funktionelt hus med masser af lys og rum i repræsentative omgivelser.”
........ Allan Witt

Gødstrup - 1
Gødstrup - 2
Gødstrup - 3
Gødstrup - 4
Gødstrup - 5

Bestil katalog

Du kan følge linket nedenunder og se vores katalog digitalt på nettet. Det bemærkes, at der er flere huse på hjemmesiden end i kataloget. Såfremt du ønsker et fysisk katalog tilsendt med posten i stedet, må du kontakte os.

Bestil katalog her
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev