Gødstrup

1½-plans træhus (delvist udført i bjælker). Udført som erhvervsbyggeri. Showroom og kontorlokaler m.v.

“Det er noget af en drøm, der nu er gået i opfyldelse. Vi har fart på i firmaet og vore lokaler inde i byen var blevet alt for små. Samtidig havde vi som følge af virksomhedens vækst et udtalt behov for repræsentative udstillingslokaler, hvor vi overfor vore forhandlere og øvrige forretningsforbindelser, kunne vise vore produkter frem.

Vore hvidevarer er af høj kvalitet, både teknisk og funktionelt og produkterne udsender også klare signaler herom i designet. Disse elementer ville vi naturligvis gerne kunne genfinde i vort fremtidige firmadomicil.

Vi fandt ud af, at vi ikke har noget behov for at være placeret lige midt i byen, men naturligvis gerne tæt ved, ikke mindst af hensyn til medarbejderne. Da ejendommen her ved søen blev sat til salg var både ledelse og medarbejdere derfor enige i, at her var det helt rigtige.

På ejendommen lå 2 bygninger, som igennem mange år havde været anvendt til restaurationsformål. Vi overvejede længe, om vi skulle renovere de gamle bygninger eller om vi skulle bygge nyt. Nærmest ved en tilfældighed faldt vi over AmerLog’s huse, og så var der for os ingen tvivl længere. Vi fik præcis hvad vi søgte. Et funktionelt hus med masser af lys og rum i repræsentative omgivelser.”
........ Allan Witt

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Husets data
Husets Data: Gødstrup
Kontakt
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev