Spejderhuset i Herning

Spændende og utrationelt spejderhus beklædt med Kalmar-brædder og op i Timber Fram i Fuldtømmer.

Spejderhytte opført i Tiber Frame i Fuldtømmer

En rigtig spændende opgave, som vi fik tildelt af Spejderne i Herning. 
Huset er opført en stor sekskant placeret på en grund tæt ved Fuglsang Sø. Søen er en stor kunstig sø som blev skabt i forbindelse med anlægget af midtjyske motorvej. Man fandt her enorme mængder sand til motorvejen - ca. 3 mio. kubikmeter og resultatet blev en stor sø på kanten af byen som i dag er til stor gavn glæde for kommunens borgere. 
 
Spejdernes gamle hytte måtte lade livet for at give plads til søen. På en grund kun få hundrede meter derfra fik spejderne mulighed for at opføre en ny hytte. 
 
Husets bærende konstruktion er udført i det, vi kalder Timber Frame, i fuldtømmer i store dimmensioner og med store åbne rum med højt til loftet. Alt efter helt gamle principper, som mange forlængst har glemt. Konstruktionsprincipper som vi f.eks. finder i gamle pakhuse m.v. hvor fuldtømmeret fremstår helt synligt og skulpturelt og ikke gemt væk. 
 
Huset har store og frie udhæng og er beklædt med rå "kalmar-brædder" 
 
Et spændende projekt som vi gerne viser frem til rette vedkommende. 
 

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Husets data
Husets Data: Spejderhus i Herning
Grundplan: 135
1. sal: 103
I alt 238
Projekt: Totalbyg
Træ Facade: Kalmarbrædder
Beliggenhed: Byzone
Byggetid: 5 mdr.
Kontakt
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev