Hornsyld

1-plans bjælkehus med kælder. Integreret garage i kælderplan. Dejligt hus midt i byen.

I mange år har jeg haft en stor naturgrund midt i byen og da min søn og svigerdatter ville overtage gården uden for byen, var det tid at tænke nye tanker. På en familieudflugt blev vi inviteret indenfor til et AmerLog åbent hus arrangement og så var jeg solgt. Her var huset som passede perfekt til min grund.

Grunden er meget stor og stærkt skrånende, så det lå lige for, at udnytte grundens fald til en stor kælder med åben facade til terræn på 3 af husets sider. Ovenpå kælderen placerede vi så et rigtigt bjælkehus.

Jeg blev med AmerLog enig om en medbyg løsning, da jeg havde lokale håndværkere, som jeg gerne ville benytte.

I dag er det hele færdigt og jeg nyder det flotte hus. Jeg har indrettet haven med store sten og spændende og utraditionelle planter og træer, som kompletterer husets rustikke udtryk på bedste vis.

....Madsen

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Husets data
Husets Data: Hornsyld
Kælder: 140
Grundplan: 143
I alt 283
Projekt: Medbyg
Træ Facade: Bjælker/Beton
Beliggenhed: Byzone
Byggetid: Ca. 8 mdr.

Plantegning

Kontakt
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev