Vesterlund

1-plans bjælkehus beliggende smukt ved sø. God pladsudnyttelse uden spildplads.

“Børnene var efterhånden flyttet hjemmefra, og vi stod med et stort gammelt hus og et ønske om noget mindre. Pludselig var den helt rigtige naturgrund til salg, og vi var så heldige at huset hurtigt blev solgt. Derefter skulle vi beslutte, hvilket hus der skulle på grunden.

Vi havde længe talt om, at vores næste hus skulle være af træ, og vendte altid tilbage til AmerLogs brochure. Det var endvidere et stort plus, at vi selv kunne lave en skitse samt at AmerLog var behjælpelige og flexible med hensyn til indretningen.

Vi lavede aftale med AmerLog om lukket råhus, hvor vi selv sørgede for den indvendige færdiggørelse.
Efter at have boet i huset i 4 måneder må vi tilstå, at huset på enhver måde lever op til forventningerne. God indretning, ingen spildplads, masser af atmosfære og et hus der passer til omgivelserne.”

............ Tove & Niels

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Husets data
Husets Data: Vesterlund
Grundplan: 122
Projekt: Medbyg
Træ Facade: Bjælker
Beliggenhed: Storparcel
Byggetid: Ca. 5 mdr.

Plantegning

Kontakt
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev