Faurholt

1½-plans bjælkehus udført som dobbelthus for 2 familier. Spændende løsninger.

“For et par år siden købte vi (2 familier) et større landbrug, som vi driver sammen. Det eksisterende gamle stuehus på ejendommen passede ikke til vort behov, og det ville blive kostbart at renovere/udbygge til at huse 2 familier.

Vi besluttede derfor at opføre et AmerLog dobbelthus i rigtige bjælker. AmerLog har rejst bjælkerne og opsat spærkonstruktionen. Resten står vi som medbyggere selv for.

I skrivende stund mangler vi stadig en del arbejde.
Det har været en stor mundfuld at bygge samtidig med at gården jo også skal drives, men vi er overbeviste om, at når vi bliver færdige, vil det være slidet værd. Når alt kommer til alt, er det jo også en vis tilfredsstillelse at vide, at man selv har bygget sit hus næsten hele vejen igennem.”

........ familierne Juulsgaard & Hansen

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Husets data
Husets Data: Faurholt
Grundplan: 248
1. sal: 150
I alt 398
Projekt: Medbyg
Træ Facade: Bjælker
Beliggenhed: Landzone
Byggetid: Ca. 8 mdr.

Plantegning

Kontakt
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev