Otterup

1½-plans bjælkehus med indbygget garage. Utraditionel indretning.

“Helt tilfældigt så vi et af AmerLog’s amerikanske bjælkehuse og vi må tilstå, at vi faldt pladask for huset.

Vi fandt en attraktiv grund og fik opført huset som medbyg, hvor vi selv skulle færdiggøre det indvendige samt enkelte udvendige arbejder.

Her ca. et halvt års tid efter at vi er flyttet ind i huset, må vi sige, at vi er utrolig glade for at bo i det. Vores dreng lider af astmatisk bronkitis, og han blev allerede kort tid efter indflytningen symptomfri. Det er klart, at dette siger ikke så lidt om indeklimaet i et bjælkehus.

Lyset, duften af træ, og fremragende akustik er også nogle af de elementer, som man hver dag glæder sig over i et bjælkehus. Vore forventninger er blevet indfriet, og nu er vi blot spændte på, om vi i den kommende fyringssæson kan spare de ca. 30 % som vi regner med.”
........ familien Warn

Bestil katalog

Kender du det?
Engang imellem er det rart at have et materiale fysisk i hånden. Hvis du ønsker det, kan du bestille et trykt katalog her og få det tilsendt med posten. Husene i kataloget er alle også med på hjemmesiden. Nb. Du skal forvente, at der kan gå op til 10 dage inden det når frem.  Du kan også vælge at få det elektronisk som pdf.

Bestil katalog her
Husets data
Husets Data: Otterup
Grundplan: 135
1. sal: 73
I alt 208
Projekt: Medbyg
Træ Facade: Bjælker
Beliggenhed: Byzone
Byggetid: Ca. 7 mdr.
Kontakt
Skriv en besked
Vil du holdes opdateret
Tilmeld vores nyhedsbrev